Ketsuppi
Julkaistu
Valmista itse ketsuppia.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 3 tomaattia
- 2 valkosipulinkynttä
- 4 rkl öljyä
- 2 dl tomaattipyreetä
- 2 rkl sokeria
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- ripaus mustapippuria
Valmistusohje
Pilko tomaatit ja valkosipuli ja kuullota niitä öljyssä.
Sekoita tomaattipyree joukkoon ja mausta sokerilla, etikalla ja mustapippurilla.
Kun sose kiehahtaa, ota se pois hellalta ja soseuta sileäksi sauvasekoittimella.
Käytä ketsuppia lisukkeena.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti