Kesäinen salaatti
Julkaistu
Makea mansikka ja suolainen fetajuusto sopivat loistavasti yhteen. Kokeile Saran kesäistä salaattia!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Sinekset
- 2-3 punajuurta, keitettynä, siivuiksi leikattuna
- 8-10 mansikkaa, siivuiksi leikattuna
- 50 g fetajuustoa (Arla Apetina), murennettuna
- 5 g auringonkukan ituja
- mustapippuria
- oliiviöljyä
Kastike
- 1 rkl hunajaa
- 2 tl Dijon-sinappia
- 1/2 dl oliiviöljyä
- loraus vettä
Valmistusohje
Asettele punajuuren siivut lautaselle, ja seuraavaksi lisää mansikkasiivut. Lorauta hieman oliiviöljyä siivujen päälle. Murenna fetajuustoa salaatin päälle. Koristele salaatti auringonkukan iduilla ja mustapippurilla.
Lopuksi tee vielä helppo salaatti kastike: sekoita kulhossa hunaja , sinappi ja vesi niin, että seos on tasaista. Tarjoile salaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät