Karppaajan suklaakonvehdit
Julkaistu
20.12.2012. Kokeile Antti Heikkilän karppaajille sopivaa suklaareseptiä!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 50 g neitsytkookosöljyä
- 2 dl kaakaojauhetta
- hieman steviaa
- 1 vaniljatangon (Bourbon) sisus
- konvehtivuokia
- koristeeksi marjoja, pähkinöitä tai paahdettuja mantelilastuja
Valmistusohje
Sulata kookosöljy vesihauteessa. Lisää vaniljatangon sisus, stevia ja kaakaojauhe koko ajan sekoittaen. Täytä konvehtivuoat suklaalla, koristele ja vie vuoat viileään, jotta suklaa jähmettyy.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti