Juustogratinoidut kalapullat pinaatin kera
Julkaistu
Tämä on täydellinen ruokalaji pienelle taloudelle. Kalapullia voi hyvin pitää pakkasessa ja ottaa esiin, kun aikaa on vain vähän. Tämä on myös hyvin kevyttä ruokaa.
- Ruokavalio: Kevyt
Yhdelle
- 1 pkt pakastettua lehtipinaattia
- suolaa
- jauhettua valkopippuria
- hieman jauhettua muskottia
- 6 pakastettua kalapullaa
- ½ dl kevyttä juustoraastettapaprikajauhetta
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Sulata pinaatti kattilassa ja mausta. Keitä kalapullat pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Voitele uunivuoka ja laita pinaatti vuokaan, laita kalapullat pinaattipedille. Ripottele päälle juustoa ja paprikaa, gratinoi uunissa, kunnes juusto on sulanut.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti