Hummus kikhernedippi

Hummus on dippi kikhernetahnasta ja tahinista, jota alunperin sai Arabimaista. Tarjoile hummus broilerin tai lihan lisukkeena. Tuorean leivän päällä hummus maistuu todella hyvälle!

Ainekset, 4 annosta

  • 2 dl GoGreen Kikherneitä (käyttövalmiit)
  • 3 rkl tahinia (seesamipastaa, voi jättää pois)
  • 2 valkosipulin kynttä (puristettuna)
  • 4 rkl puristettua sitruunan mehua
  • 1 rkl juustokuminaa
  • suolaa, pippuria
  • n. 1,5 dl vettä
  • oliiviöljyä

Valmistusohje

Hummuksen teko:

1. Laita ainekset paitsi oliiviöljy tehosekoittimeen ja sekoita.

2. Kaada lautaselle ja viimeistele oliiviöljyllä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.