Hedelmäraejuusto
Julkaistu
Raikas jälkiruoka, terveellinen välipala tai vitamiineja kuhiseva aamiainen...
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
3-4 hengelle
- 4 dl raejuustoa
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 purkki ananaspaloja
- 1 rkl sitruunamelissasilppua
- 2 kiiviä viipaleina
Valmistusohje
1. Sekoita raejuustoon hunaja, vaniljasokeri ja puolet ananaspaloista.
2. Kääntele joukkoon silputtu sitruunamelissa ja jaa seos kauniisiin laseihin.
3. Koristele lopuilla hedelmillä ja kauniilla sitruunamelissan lehdellä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät