Gorgonzolapäärynät
Julkaistu
Herkkupala, joka kaunistaa juustotarjottimen. Voit vaihtaa tietenkin miedompaankin, mutta kermaiseen homejuustoon.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Määrät vierasmäärän mukaan
- gorgonzolaa
- kermaa
- päärynänpuolikkaita
- saksanpähkinöitä
Valmistusohje
1. Sekoita homejuustoon hieman kermaa. Lusikoi tai pursota päärynänpuolikkaille, joista siemenkota on poistettu. Koristele saksanpähkinöillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin