Curry-kalakeitto
Julkaistu
Mausta perinteinen kalakeitto curry-mausteella ja tuo pala eksotiikkaa ruokapöytään.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 1 rkl öljyä
- 0,5-1 tl currya
- 1,5 dl riisiä (pika)
- 1 l kalalientä
- 1 pkt (400 g) seitä kuutioituna (pakaste)
- 250 g kasvissuikaleita (pakaste)
- 1 dl korianteria hienonnettuna
Valmistusohje
Kuumenna öljy kattilassa ja sekoittele joukkoon curry sekä nopeasti kypsyvä riisi. Kuullota, ja kaada kattilaan liemi. Lisää liemeen pakastekala ja -kasvikset.
Anna keiton kiehua, kunnes riisi on napakan kypsää.
Tarkista maku ja lisää keittoon tuore korianteri.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti