Raparperien toinen sato kypsyy juuri nyt – näin se kannattaa hyödyntää!
Julkaistu
Raparperien toinen sato kypsyy elo–syyskuussa, ja siitä kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Poimi herkullisen raparperimehun resepti!
Jos raparperista poistaa kukinnot ensimmäisen sadon jälkeen, kasvattaa se toisen sadon loppukesästä tai alkusyksystä. Toinenkin sato kannattaa hyödyntää, sillä raparperi on terveellistä ja makoisaa herkkua.
Mikäli perinteinen raparperipiirakka kyllästyttää, voi raparperista valmistaa helposti raikasta raparperimehua. Videolta näet, kuinka raparperisadosta keitetään raikasta mehua.
Katso raparperimehun resepti videolta!
Aiheeseen liittyvää:
Lue myös:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti