Osaatko kuoria ja pilkkoa ananaksen? Kätevällä taktiikalla onnistut!
Tuore ananas on oiva herkku niin grillattavaksi, kesäiseen hedelmäsalaattiin kuin myös sellaisenaan. Tuntuuko sen käsittely kuitenkin turhan työläältä? Katso videolta näppärä taktiikka ananaksen kuorimiseen ja pilkkomiseen.
Testasimme muun muassa Aasian maissa suositun keinon ananaksen kuorimiseen ja pilkkomiseen. Tällä tyylillä saat ananaksen leikattua kauniiksi paloiksi ilman suurta hävikkiä.
Katso näppärä ohje videolta!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät