Vieras ihminen nukkui Helena Ahti-Hallbergin terassilla: "Huusin mieheni avuksi"

Helena Ahti-Hallberg työnsi poikaansa Emiliä kohti näyttelijän uraa 1:48
Katso videolta, mitä ammattia kohti Helena Ahti-Hallberg työnsi poikaansa Emil Hallbergia.

Tanssija-koreografi Helena Ahti-Hallberg pelästyi, kun löysi tuntemattoman miehen nukkumasta terassiltaan. 

Tanssija-koreografi ja Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari Helena Ahti-Hallberg kertoi 28. huhtikuuta Instagramissa, että hän löysi vieraan miehen sunnuntaiaamuna terassiltaan nukkumasta. 

– Tämä aamu alkoi erikoisesti. Herättyäni menin päästämään koiran ulos. Löysin terassilta nukkumasta täysin tuntemattoman, nuoren miehen. Siis oikeasti, meidän pikku kylässä vieraat ovat harvinaisia muutenkin, kutsumattomat vieraat täysin poikkeuksellisia, Ahti-Hallberg kertasi tuntojaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Vähän pelästyin ja huusin mieheni avuksi. Oli heppu vaan hämmentynyt, miksi kyselimme, mitä hän täällä tekee ja ihmetteli, oliko hänen kaverit meillä sisällä. Vähän aikaa siinä pohdittiin puolin ja toisin, että missä mennään. Loppujen lopuksi kaveri taisi ymmärtää, että oli ollut vähän rankempi reissu ja mennyt koordinaatit sekaisin. Toivottavasti ei ollut lentokapteeni tai bussin kuljettaja, huh huh, Ahti-Hallberg jatkoi. 

Ahti-Hallberg on naimisissa Eric Hallbergin kanssa ja heillä on kaksi aikuista poikaa Anton, 30, ja Emil, 28. Kuopus on tuttu Salatut elämät  -sarjasta Onni ”Tale” Taalasmaan roolista. 

Lue myös:

    Uusimmat