Valtteri Bottaksen kommentit lupaavat vakuuttavaa viikonloppua: ”Nyt se löytyi saman tien”

Ferrari ja Red Bull saavat tänä vuonna tehdä ihmeitä lyödäkseen Mercedeksen aiemmin hallitsemallaan Monacon katuradalla. Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas mätkivät torstain harjoituksissa haastajiaan köniin yli puolen sekunnin marginaalilla.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Monacon GP suorana 23.-26.5.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Monacon GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa​​​​​​​

Viimeksi vuonna 2016 Monacossa voittanut ja 2015 paalupaikan napannut Mercedes vaikuttaa löytäneen juonesta kiinni heti ensimmäisistä vedoista lähtien. Kolmanneksi sijoittunut Ferrarin Sebastian Vettel hävisi toisissa harjoituksissa Hamiltonin kärkiajalle peräti 0,7 sekuntia.

Bottas jäi tallikaveristaan vain kahdeksan sadasosaa. Jos ihmeitä ei tapahdu Hamilton ja Bottas ajavat taas lähinnä toisiaan vastaan lauantain aika-ajoissa.

– Kyllä se aika hyvältä tuntui. Viikonloppu lähti oikealla jalalla käyntiin auton säätöjen kanssa eikä tarvinnut mitään isoja muutoksia tehdä. Täällä on joskus ollut ekoissa harjoituksissa vaikea löytää luottoa autoon, mutta nyt se löytyi saman tien, Bottas iloitsi C Moren haastattelussa.

– Hyvä meininki oli, ja pystyi löytämään niitä rajoja hyvin. Auto oli ajettava. Varmemmin alkoi viikonloppu kuin esimerkiksi viime vuonna tai toissa vuonna täällä. Se on positiivista.

Mercedes on aloittanut kauden peräti viidellä kaksoisvoitolla ja yhtä monella paalupaikalla. Lauantain aika-ajoista tulee kisan kannalta äärimmäisen tärkeä, sillä ohituksia ei sunnuntaina ole helpolla tarjolla.

Lue myös:

    Uusimmat