Tubetähdet ilmiriidoissa – James Charlesin YouTube-kanava on menettänyt yli kolme miljoonaa tilaajaa

Tati Westbrook julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa avautuu ystävyyssuhteestaan James Charlesin kanssa.

YouTubessa kauneusaiheista sisältöä tuottava Tati Westbrook on avautunut kollegansa James Charlesin toiminnasta omalla YouTube-kanavallaan. Bye Sister -niminen video on kerännyt jo yli 45 miljoonaa näyttökertaa, ja puhuttaa kauneustubettajien fanien keskuudessa maailmanlaajuisesti.

Videolla Westbrook kertoo Charlesin markkinoineen kilpailevan yrityksen tuotteita, jota kauneusvloggaaja pitää loukkaavana. Lisäksi Wetbrook kertoi videollaan Charlesin keksineen hänestä valheita, käyttävän muita hyväksi ja kommentoineen olevansa kiinnostunut heteroseksuaalista tarjoilijasta.

Videon ilmestymisen jälkeen Charlesin käytöstä on puitu myös Twitterissä. Siellä ihmiset ovat jakaneet kuvankaappauksia sopimattomista viesteistä, joita Charles on lähetellyt heteromiehille. Yksi asiasta twiitanneista on laulaja Zara Larsson, joka on kertonut Charlesin yrittäneen iskeä hänen miestään.

Myös YouTube-tähti Jeffree Star on kommentoinut kohua ja kertonut, että Westbrookin kertomukset ovat totta.

Charles on pahoitellut kilpailevan tuotteen mainostamista sekä Instagramissa että YouTubessa, mutta Westbrookin avautuminen on silti tuonut mukanaan seurauksia – Charlesin YouTube-kanava on menettänyt yli kolme miljoonaa tilaajaa.

Lue myös:

    Uusimmat