Topi Borg 30 vuotta! Sointu jakoi pikkuveljeltä saadut elämänohjeet

Sisarushaastattelussa Topi ja Sointu Borg 15:21
Katso Topi ja Sointu Borgin sisarushaastattelu videolta! Miten sisarusten suhde on muuttunut vuosien varrella, ja miten heidän mieleenpainuvimpiin kokemuksiinsa yhdessä liittyy valtava hauki? Entä mitä Sointu pyytää Topia tekemään aina ennen haastatteluja, mikä aiheutti sisaruksien välille valtavan riidan?

Ylen Kirjolla-sarjasta tuttu Topi Borg viettää 30-vuotissyntymäpäiviään. 

Ylen Kirjolla-tv-sarjasta tutuksi tullut Topi Borg täytti 30 vuotta 9. huhtikuuta. Topin sisko Sointu Borg, 31, on onnitellut pikkuveljeään Instagramissa

– Niin ylpeä siitä kaikesta, mitä olet elämässäsi saavuttanut pikkuveli. Olet viisas, syväluotaava, rakastava ja puhdassydäminen ihminen. On ollut upeaa seurata vierestä, kuinka olet rohkaissut ja inspiroinut niin monia. Näyttänyt tietä, puhjennut kukkaan, Sointu kirjoitti kauniisti pikkuveljestään. 

Sointu jakoi synttärionnitteluiden ohessa hänestä ja Topista lapsuus- ja nuoruuskuvia. Soinnun tarinat-osion päivitysten mukaan ensimmäinen kuva on vesipuistosta. Sekä Sointu että Topi rakastivat vettä ja uimista. Kamelikuva on puolestaan Egyptistä, jossa kaksikko snorklasi paljon. 

Kuvia voit selata nuolesta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sointu paljasti, että Topi kehottaa häntä usein olemaan vähemmän skeptinen ja uskomaan hyvään ihmisissä. 

– Olemaan miettimättä muiden mielipiteitä, koska sinua siteeratakseni ”muiden mielikuvilla ei ole mitään kosmista merkitystä”. ”Älä mitä-jossittele. Olet vahvempi ja älykkäämpi kuin ajattelet”, ohjeistit vähän aikaa sitten. Kehotat myös usein tekemään vähemmän töitä ja stressaamaan vähemmän. Syleilemään nykyhetkeä. Myös punnertamaan sekä lenkkeilemään enemmän ja lopettamaan discoissa käymisen. Tämä on työn alla, ikä on onneksi vähentänyt myös liiallista klubeilua, Sointu kertoi Topilta saamiaan ohjeita. 

Sointu kirjoitti, että Topin syntymäpäivää juhlitaan 9. huhtikuuta Tampereella. 

Topi ja Sointu kertoivat MTV Uutisten haastattelussa huhtikuussa 2023, että aikuisiällä he ovat tutustuneet toisiinsa ja toistensa ajatuksiin, arvoihin ja toiveisiin paremmin sekä käyneet syvällisiä keskusteluja. Samoja piirteitä sisaruksilla onkin juuri syvällisyys, analyyttisyys ja asioiden kova aikatauluttaminen. Lisäksi heitä yhdistää musta huumori.

Topi kiitti tuolloin Sointua myös siitä, miten hän on ollut pikkuveljensä apuna Kirjolla-ohjelmasta seuranneessa mediamyllerryksessä.

– Sointu on ollut paras mediamanageri, mitä voi ikinä olla, Topi tiivisti.

Lue myös:

    Uusimmat