Ryöstäjät iskivät kauppaan viidakkoveitsen kera – myyjän rohkea teko jätti rikolliset nalkkiin

Ryöstäjät iskivät kauppaan viidakkoveitsen kera – myyjän rohkea teko pelasti tilanteen 1:58
Katso videolta, kuinka ryöstäjille kävi!

Valvontakamerat tallensivat hetken, kun ryöstäjäkaksikko yritti ryöstää Taas Express -kaupan viidakkoveitsellä Iso-Britanniassa.

Ryöstöyritys tapahtui Smethwickin kaupungissa 18. huhtikuuta. KameraOnen julkaisemalla valvontakameratallenteella kaksi kasvonsa peittänyttä poikaa astuu kauppaan sisään. Toisella ryöstäjistä on viidakkoveitsi kädessään, jolla hän uhittelee myyjää antamaan rahaa. Poika nappaa samalla taskuunsa tuotteita hyllystä. 

Tiskin takana oleva myyjä siirtyy kuitenkin rohkeasti ryöstäjien lähelle ja pyrkii kohti ulko-ovea. Yhtäkkiä myyjä ottaa juomahyllystä viinipulloja, jotka hän heittää maahan hidastaakseen ryöstäjiä ja pakenee samalla ulos sulkien oven perässään. 

Toinen ryöstäjistä ehtii ennen myyjää ulos. Viidakkoveistä heilutellut poika jää kuitenkin kauppaan. 

Myyjän ja ryöstäjän välille syntyy kova taisto ovella, mutta kaupan ulkopuolella olevien sivullisten avulla ovi saadaan suljettua. Kauppaan jäänyt poika hakkaa vimmastusti ulko-oven ikkunaa rikki, mutta ei pääse pakenemaan. 

Tallenteella näkyy myös kolmas henkilö, joka vaikuttaa jääneen ryöstäjän panttivangiksi. Hänen epäillään kuitenkin olevan osa ryöstäjäjoukkoa.

– Hän käyttäytyy kuin olisi asiakas, joka pyytää päästä ulos, mutta hän tuli ensin sisään tarkistaakseen, että kauppa on tyhjä, ja näkee, että täällä on vain yksi henkilö, ennen kuin hän soittaa ryöstäjille kännykällään, myymälän omistaja Rajasingam Tharshiya kertoo KameraOnen mukaan.

Kaupassa olleet kaksi ryöstäjää pakenivat kylpyhuoneen ikkunan kautta poliisien saapuessa paikalle. West Midlandsin poliisin mukaan 17-vuotias poika pidätettiin lopulta myöhemmin epäiltynä ryöstöstä.

Katso yllä olevalta videolta, kuinka tilanne kaupassa eteni.

Lue myös:

    Uusimmat