Ruotsin olympiavoittajaa epäillään lapsen pahoinpitelystä

Korkeushypyn ruotsalaislegenda Stefan Holm on epäiltynä lapsen pahoinpitelystä. Asiasta uutisoi alun perin Nya Wernlands-Tidningen.

Expressenin lainaaman lehden mukaan Holmin epäillään käyneen lapseen käsiksi tämän viikon tiistaina toimiessaan ensimmäistä päivää sijaisopettajana koulussa.

Holm kertoi itse raahanneensa luokassa häiriköinyttä oppilasta kahteen kertaan olkavarresta – ensin luokan eteen ja lopulta paikalleen, kun tämä oli yrittänyt lähteä luokasta.

Oppilas ei loukkaantunut käsittelystä, mutta koulu teki asiasta ilmoituksen poliisille. Holm on Expressenin mukaan ollut yhteydessä oppilaaseen ja tämän huoltajaan.

– Olen aivan helvetin häpeissäni, Holm kommentoi NWT-lehdelle.

– Tiedän, etten saisi tehdä näin ja että toimin väärin. Olen ajatellut asiaa todella paljon ja olen pahoillani. Kadun suuresti, että tein näin. Tiedän ylittäneeni rajan.

47-vuotias Holm voitti korkeushypyn olympiakultaa Ateenan kisoissa vuonna 2004. Lisäksi hänellä on palkintokaapissaan MM-hopea Pariisista 2003 sekä EM-hopea Münchenistä 2002. Hallikisoissa Holm voitti maailmanmestaruuden peräti neljästi.

Lue myös:

    Uusimmat