Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin koti joutui turvallisuusuhan kohteeksi: "He eivät enää pysty asumaan kiinteistössä"

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan eivät pysty enää asuttamaan Oxfordshiressa sijaitsevaa kotiaan.

Prinssi Harry on hyväksynyt anteeksipyynnön Splash News and Picture Agencylta, joka aiheutti merkittäviä vahinkoja sekä turvallisuusuhan kuvaamalla Harryn ja tämän puolison herttuatar Meghanin kotia. 

Harryn asianajajan mukaan Splash oli tilannut helikopterin 9. tammikuuta 2019 ottamaan valokuvia ja videokuvaamaan herttuaparin yksityistä kotia Oxfordshiressa. 

– Kuvien ottaminen ja julkaisu heikensi herttuan sekä tämän kodin turvallisuutta jopa niin merkittävästi, etteivät he enää pysty asumaan kiinteistössä, Harryn asianajaja toteaa asiasta annetussa lausunnossa. 

Tiedotteen mukaan Harry oli valinnut kiinteistön henkilökohtaisesti hänen ja Meghanin kodiksi sen syrjäisen sijainnin takia. Koti sijaitsi keskellä yksityisiä maatiloja kaukana sellaisilta alueilta, jonne valokuvaajilla on pääsy. 

Meghan ja Harry saivat esikoisensa, Archie Harrion Mountbatten-Windsorin maanantaina 6. toukokuuta. Onnea hehkuva herttuapari esitteli pienokaisensa maailmalle keskiviikkona 8. toukokuuta. Herttuatar Meghan on pitäytynyt äitiyslomalla sekä poissa julkisuudesta, mutta Harry sen sijaan on nähty viime aikoina useissa edustustilaisuuksissa. 

Herttuaparin virallinen koti on Windsorin linnaa lähellä sijaitsevassa Frogmore Cottagessa

Lue myös:

    Uusimmat