Miamin F1-ruokahinnoista kihistiin – yksi asia jätettiin kertomatta

Formula ykkösten viime viikonloppuna ajetun Miamin GP:n yhteydessä saatiin aikaan kohua sosiaalisessa mediassa, kun tapahtuman ruokahinnoista julkaistiin kuvia some-yleisön päiviteltäväksi. Someraivo herätti myös Miamin GP:n järjestäjät kommentoimaan, kertoo Autosport-sivusto.

Miamin GP-rata kiertää kaupungin NFL-joukkueen Miami Dolphinsin kotistadionia, ja seuraa sekä stadionia johtava Tom Garfinkel kuvailee some-postausten olleen "vailla asiayhteyttä". Hän mainitsi esimerkkinä tviitin, jossa näkyi ruokahinnasto ja siinä 280 dollarin eli noin 260 euron hintainen hummerihodari.

– Joku laittoi tviitin, jossa oli hummerihodarin hinta 280 dollaria, ja ilman (tviittiin) liittyvää kommenttia. Asiayhteys joka puuttui, oli se, että tuo hinta oli seurueelle. Hummerihodari luultavasti noin kymmenelle ihmiselle, 280 dollarilla, Garfinkel selvitti Autosportin mukaan.

Autosport kertoo, että Miamin GP oli loppuunmyyty ja kolmen kisapäivän aikana paikalla oli 275 000 katsojaa. Nousua viime vuodesta oli 5 000 ja kautta aikain ensimmäisestä Miamin GP:stä eli vuoden 2022 tapahtumasta nousua oli 45 000 katsojaa.

Tapahtuman kalliit pääsylippuhinnat nostivat aiemmin myrskyä, mutta Garfinkel painotti, että tänä vuonna katsomaan pääsi 150 dollarilla.

– Oli hauska nähdä, varmaankin ensimmäistä kertaa kolmen vuotemme aikana, että stadionin (piippuhyllytaso) 300-taso oli lähes puoliksi täynnä ihmisiä joilla oli tuo "kampus-lippu" (150 taalaa).

Lue myös:

    Uusimmat