Max Verstappenilta jäätävä heitto Donald Trumpista

Kolminkertainen F1-maailmanmestari Max Verstappen heitti humoristisen kommentin Yhdysvaltain entisen presidentin Donald Trumpin Miamin GP:ssä tekemästä vierailusta.

Yhdysvaltain presidenttinä vuosina 2017–2021 toiminut kiistanalainen Trump vieraili sunnuntaina ennen Miamin F1-kilpailun alkua McLarenin pilttuussa. Kisan jälkeen mies onnitteli ensimmäistä F1-osakilpailuvoittoaan juhlinutta McLaren-kuljettaja Lando Norrisia.

– Hän sanoi olevansa minun onnenkaluni, koska voitin, mutta en tiedä, aikooko hän tulla useampiin kisoihin, Norris sanoi ja lisäsi pitävänsä Trumpilta saamaansa huomionosoitusta kunnia-asiana.

McLaren puolestaan korosti poliittista sitoutumattomuuttaan, mutta ilmaisi arvostavansa Yhdysvaltain presidenttiyttä instituutiona.

– Kun pyyntö vierailusta talliimme tehtiin kisapäivänä, me hyväksyimme sen yhdessä FIA:n puheenjohtajan sekä Liberty Median ja Formula 1:n toimitusjohtajien kanssa, McLaren tiedotti ja kertoi pitävänsä kunniana, että juuri se valittiin esittelemään F1:n insinööritaitoa.

"Hyvä, että kaikki katsovat häntä"

MM-sarjaa johtava Red Bullin Max Verstappen kaasutteli sunnuntain osakilpailussa toiseksi. Hän on tehnyt selväksi, ettei nauti kaikesta kilpailemisen ulkopuolisesta oheishuomiosta, ja hän raapaisikin Trumpin vierailusta hupaisan kommentin.

– On hyvä, että kaikki katsovat häntä, eivätkä sitten häiritse minua! Verstappen täräytti Canal+:n mukaan.

Verstappen johtaa MM-sarjaa 33 pisteellä ennen toisena olevaa tallikaveriaan Sergio Péreziä.

Lue myös:

    Uusimmat