Lewis Hamilton puolustaa Mercedeksen alkukauden dominointia – "Ei ole meidän vika, että olemme hyviä työssämme"

Viisinkertaisen Formula 1 -maailmanmestari Lewis Hamiltonin mukaan Mercedestä ei voi syyttää F1:n nykytilanteesta. Saksalaistalli on ajanut tuplavoittoon kauden jokaisessa viidessä kilpailussa. Vastaavaa suoritusta ei ole sarjan historiassa ennen nähty.

Mercedeksen tavoitteena on voittaa kuudetta kertaa peräkkäin sekä tallien että kuljettajien välinen mestaruus. Tallilla on tällä hetkellä jo 96 pisteen johto toisena tulevaan Ferrariin. Brittikuski Hamilton on ajanut tällä kaudella kolmesti maaliin voittajana.

– Keskittyneenä pysyminen on helppoa, mutta se ei ole niin hauskaa kun kilpailet toisia talleja vastaan. Siitä F1:ssä on kuitenkin kyse, Hamilton sanoo Crashille.

– Kun kilpailua ei ole, laji on vähemmän jännitävää. F1:n ei pitäisi olla sellaista, mutta tämä on tilanne tällä hetkellä. Se ei ole kuitenkaan meidän vika, että olemme hyviä työssämme, Hamilton jatkaa.

34-vuotiaalta Hamiltonilta kysyttiin myös mielipidettä siihen, pystyisikö Mercedes voittamaan kauden kaikki 21 osakilpailua.

– Kuka tietää. Kaikki tekevät töitä todella kovasti ja se on mahtava nähdä. Meillä on ilmiömäinen porukka, eikä kukaan  ole liian itsevarma. Käymme juuri läpi mahdollisia parannuksia, joita voisimme autoon tehdä.

– Olen sitä mieltä, että tämä on vahvin tiimi mitä sarjassa on koskaan nähty. Eikä sitä ole helppo rikkoa, Hamilton uhoaa.

Lue myös:

    Uusimmat