Kylian Mbappé sätti itseään PSG:n fiaskosta – yksi kysymys medialta oli liikaa

PSG kolistelee jatkuvasti maalirautoja – Tuomas Virkkunen epäuskoisena: "Ei ole todellista!" 1:34
PSG kolisutti ylärimaa useampaan kertaan ottelun loppuhetkillä – selostaja Tuomas Virkkuselle pariisilaisten epäonni alkoi olla jo liikaa.

PSG:n tähtipelaaja Kylian Mbappé kokee epäonnistuneensa joukkueensa jäätyä maaleitta Mestarien liigan välierissä. Borussia Dortmund eteni finaaliin yhteismaalein 2–0.

Mbappé oli neljä minuuttia ennen täyttä aikaa lähellä kavennusmaalin tekoa, mutta pallo kimposi laukauksesta ylärimaan.

PSG tuhlasi muutenkin paikkansa, kun pallo oli lopussa toistamiseen ylärimassa. Ennen Mbappén yritystä Warren Zaire-Emery oli kolisuttanut tolppaa.

– Yritin auttaa joukkuetta parhaani mukaan, mutten tehnyt tarpeeksi, Mbappé tuskaili ottelun jälkeen.

– Olen se kaveri, jonka pitäisi tehdä maaleja ja olla päättäväinen. Kun asiat ovat hyvin, vien kaiken huomion ja kun ne eivät ole, täytyy ottaa myös syyt vastaan.

Dortmundin vastustaja toukokuun 25. päivän loppuottelussa ratkeaa keskiviikon toisessa välierässä Real Madridin ja Bayern Münchenin välillä. Näistä ensin mainittua on uumoiltu Mbappén tulevaksi seuraksi. 

Tähtipelaaja kyllästyi ottelun jälkeisessä haastattelussa kysymykseen, jossa häneltä kysyttiin, kumpaa hän aikoo kannattaa seuraavan illan pelissä. Mbappé poistui median edestä antamatta vastausta.

Lue myös:

    Uusimmat