Draamaa kulisseissa! Kolmiodraama-sarjan Sami ja Petri ihastuivat äkisti Sallaan ja riitaantuivat – Töllötuomarit: "Mikä soppa!"

Kolmiodraama-sarjan Sami ja Petri taistelevat samasta naisesta – Töllötuomarit: Tästä syystä Salla kiinnostaa 10:56
Miksi Kolmiodraama-sarjan Sami ja Petri tappelevat Sallasta? Mitä tapahtuu Mirellan, Nilsin ja Akin välillä? Katso Töllötuomareiden analyysi tiistai-illan dramaattisesta Kolmiodraama-jaksosta!

Kolmiodraama-sarjassa tunteet käyvät kuumina etenkin Samin ja Petrin välillä, kun kumpikin on yhtäkkiä iskenyt silmänsä Waltterin kumppaniehdokkaaseen. Töllötuomarit pohtivat, miten näin nopeat suhdetilanteiden muutokset ovat edes mahdollisia.

Kolmiodraama-rakkausrealityn tiistain jaksossa nähdään, kuinka Sami, 32, ja Petri, 45, ovat kiistelleet yön pikkutunteina Waltterin puolisoehdokkaan Sallan, 25, huomiosta, ja myös suudelmia on vaihdettu. 

Miesten välit ovat tulehtuneet, ja molemmilla on eri käsitys illan kulusta. Kumpikin avautuu myös ihastuksen tunteistaan Sallaa kohtaan omille kumppaniehdokkailleen.

Petri kertoo oman versionsa tapahtumista saman katon alla asuville Sannalle, 45, ja Jarille, 48, ja Sami taas tilittää aamulla tuntojaan Christinalle, 28, ja Terhille, 29. 

Sannan mielestä Petrin käytös on täysin lapsellista.

Sami puolestaan on vain kaksi päivää aiemmin kutsunut Christinaa lähes täydelliseksi kumppaniksi, eikä Christina ota kovin hyvällä uutista siitä, että Salla on astunut kuvioihin.

Salla taas kertoo oman version kumppaniehdokkaalleen Waltterille, 27, joka on seurannut tilannetta sivusta ja todennut, että Salla pyörittää miehiä tarkoituksella pikkurillinsä ympäri.

"Christina oli liian helppo"

MTV Uutisten Töllötuomareilla Katri Utulalla ja Katja Lintusella on selkeä mielipide siihen, mistä koko tilanteessa on kyse.

Christina oli Samille liian helppo, sillä Christina oli päivän jälkeen jo sitä mieltä, että Sami on tosi ihana. Eihän sellainen enää kiinnosta, jos toinen on heti liian ihastunut, Utula pohtii.

Salla sen sijaan on vähän vaikeasti saavutettava, ja nyt kun Petrikin on kiinnostunut Sallasta, niin hän on entistä kiinnostavampi haaste.

Ihmetystä Töllötuomareissa herättää se, miten nopeasti ihmiset vaihtavat ihastuksen kohteitaan.

Samin mieli muuttui vuorokaudessa. Miten se on edes mahdollista? Töllötuomarit kysyvät.

Myös miesten välinen riita aiheuttaa keskustelua Töllötuomareiden keskuudessa.

Nythän tässä on kunnon draamaa, sillä Petrihän mökötti aamupalapöydässä, koska hänen mielestään Sami on punonut häntä vastaan juonen, Lintunen kertaa.

Draamaa riittää myös Mirellan, 28, Nilsin, 37, ja Akin, 28, välillä, sillä Pinjan kumppaniehdokas Nils lähtee jatkoille Mirellan kanssa. 

Mirella on tähän saakka sanonut olevansa hyvin kiinnostunut Akista, mutta tilanteet elävät nopeasti. 

Tämä on parasta saippuasarjaa pitkään aikaan. Voisi kuvitella, että tämä olisi jo käsikirjoitettua, mutta ei se ole, Töllötuomarit muistuttavat.

Katso Kolmiodraama-sarjaan keskittyvä Töllötuomarit-osuus yllä olevalta videolta.

Töllötuomareiden koko jakso tästä tai MTV Katsomosta:

Kolmiodraama-sarjan tapahtumat saavat Töllötuomarit sekaisin - myös Windows95Manin alushousut puhuttavat 19:15

Jaksossa puhutaan myös Euroviisuista, Tabu-ohjelmasta sekä julkkisten podcasteista.

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat