Kolmiodraama-Salla yllättää synttärisankari Waltterin – Sanni hämmentyy tilanteesta

Kolmiodraama-Salla yllättää synttärisankari Waltterin – Sanni hämmentyy tilanteesta 1:12
Katso videolta, miten Salla päättää yhtäkkiä yllättää synttäreitään viettävän Waltterin – varoittamatta Sannia yllätyksestä etukäteen.

Kolmiodraama-sarjassa nähdään erikoinen tilanne, kun Waltterille pakit antanut Salla innostuukin tuomaan Waltterille yllätyslahjan ja leipomaan tälle upean kakun. Varo juonipaljastuksia!

Kolmiodraama-rakkausrealityn tiistain jaksossa nähdään jälleen useampia suhdekiemuroita. 

Tällä kertaa seurataan kolmen pääsinkun Mirellan, Samin ja Waltterin edesottamuksia puolisoehdokkaidensa seurassa.

Waltterin luona juhlitaan hänen syntymäpäiviään. Sanni ja Salla päättävät yllättää miehen heti aamutuimaan synttärikakulla ja mimosalla, ja Waltteri ilahtuu yllätyksestä.

Pidempään Waltterin kanssa asunut, mutta kaveripohjalla suhteessa ollut Salla on leiponut näyttävän valkosuklaa-lime-juustokakun, kun taas Sanni kertoo tehneensä vaatimattomasti mimosat.

Synttärijuhlat jatkuvat hyvissä merkeissä, kunnes innokas Salla hakee Waltterille yllätyslahjan, josta Sannilla ei ole ennakkoon mitään tietoa.

Ostin Waltterille pienen lahjan. Waltteri on kauhean innostunut kaikista huone- ja autotuoksuista, ja ostin sitten hänelle sellaisen kotilahjan, Salla kertoo kameroille.

Oli kiva yllättää hänet, kun olemme tulleet kuitenkin tosi läheisiksi. Olen vain tällainen ihminen, että haluan muistaa itselleni läheisiä ihmisiä.

Waltterin mukaan Salla vaikuttaisi olevan jopa hieman mustasukkainen Sannin tulosta taloon.

Salla puolestaan epäilee Waltterin olevan hänestä edelleen kiinnostunut, vaikka Waltteri itse sanoo tunteiden Sallaa kohtaan laimentuneen.

Katso yllä olevalta videolta, miten Sanni reagoi Sallan lahjan nähtyään.

Katso myös: Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa toimittajat Katja Lintunen ja Jari Peltola pohtivat tunnelukkoja ja muistuttavat avoimuuden tärkeydestä: 

Miten päästä eroon tunnelukoista? 30:57
Sami kertoi Katjalle mietteitään kulissien takaa.

Myös Töllötuomarit puivat Kolmiodraaman käänteitä:

Mirellan ja Joonatan keskinäinen vihoittelu Kolmiodraama-sarjassa hämmentää – Töllötuomarit: "Lapsellista käytöstä" 9:52

Kolmiodraama MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaisin klo 21. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraava jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat