Jo on härskiä: Paris Hiltonin lanko ammattilaiskentälle 45-vuotiaana – seuran ex-pelaaja höyrysi kiivaana

Paris Hiltonin lanko Courtney Reum teki ammattilaisjalkapallodebyyttinsä Portugalin toisella sarjaportaalla 45-vuotiaana. 

Seurapiirijulkkis Paris Hiltonin lanko, yhdysvaltalainen liikemies Reum, joka ei ollut koskaan aiemmin kokeillut siipiään ammattilaisurheilun parissa, pääsi sunnuntaina tositoimiin vaihdosta 86. minuutilla. Mies pelasi putoamista vastaan taistelevan Länk FC Vilaverdensen hyökkääjänä Torreensea vastaan Portugalin jalkapallon toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. 

Reumin kentälle tulo ei muuttanut tulostaululla olleita lukemia; sarjajumbo Vilaverdense hävisi kotiottelunsa lukemin 0–1.

Omistajan ystävä

Reum oli aiemmin pelannut vain hetkellisesti yliopistojalkapalloa Columbian yliopistossa 1990-luvulla. Miten mies nyt pölähti kentälle 45-vuotiaana varsin tasokkaassa sarjassa ja korkean lajikulttuurin maassa?

Hän selvitti aiemmin lehdistötilaisuudessa, että mahdollisuus Portugalissa avautui hänen ystävyydestään Vilaverdensen kanadalaisen omistajan Adrian Johanssonin kanssa. Reum on hypännyt mukaan sijoittajana.

Liikemies ilmaisi, että hänen tavoitteenaan on auttaa joukkuetta pysymään Portugalin toisella sarjatasolla ja avittaa sitä nousemaan myöhemmin pääsarjaan. Hän pohti, että tässä voisi kestää oikein tehtynä viisi vuotta, mutta putoaminen kolmannelle sarjaportaalle tekisi hallaa.

Reum ei kuitenkaan tyytynyt hääräämään vain taustalla rahoineen. Hän tuli myös pelaamaan.

Vilaverdensestä kommentoitiin helmikuun alussa portugalilaiselle A Bolalle, että siirtorajalla hankitun 45-vuotiaan Reumin ikä ei ole ongelma ja että miehellä on "20-vuotiaan pelaajan energia". Seurasta sanottiin, että Reum olisi sen skouttausosaston valinta.

"Cristiano Ronaldo melkein minun ikäiseni"

Reum oli sunnuntaina kentällä joukkueensa vanhimpana pelaajana. Hän puhui ottelua ennen pelaamisestaan itsevarmasti.

– Yritän olla hyvässä kunnoissa. Olin nuorempana nopeampi, mutta voin olla kilpailukykyinen ja tuoda lisäarvoa. Valmistaudun pelaamaan, tunnen oloni vahvemmaksi joka päivä.

Eikä tässä kaikki.

Cristiano Ronaldo on melkein minun ikäiseni, hän viittasi 39-vuotiaana Saudi-Arabiassa pelaavaan portugalilaistähteen. 

Cristiano Ronaldolta poikkeuksellinen teko – halusi tuomarin kumoavan hänen edukseen vihelletyn rankkarin 2:35
Oletko nähnyt tätä? Cristiano Ronaldolta poikkeuksellinen teko – halusi tuomarin kumoavan hänen edukseen vihelletyn rankkarin.

"Valtavan epäkunnioittavaa"

Kaikki eivät ole vaaleanpunaisesti Reumin touhuun suhtautuneet. Vilaverdensen entinen pelaaja Carlos Lomba suolsi kiivaita sanoja, kun Reum vahvisti pelaamisensa Instagram-julkaisussaan.

– Olen äärettömän surullinen nähdessäni, miten naurettavaa jalkapallosta on tulossa! Intiassa nykyisin pelaava Lomba pauhasi kommenttikentässä.

– Tämä on valtavan epäkunnioittavaa kaikkia jalkapalloilijoita kohtaan, joilla on laatua ja jotka taistelevat mahdollisuudesta päivittäin!

– Tämä ei ole sinun vikasi, vaan niiden, jotka sallivat sinun tehdä tällaista hölynpölyä!

Lue myös:

    Uusimmat