Jesika on miestään 15 senttiä pidempi – kuulevat naljailua jopa seksielämästään: "Pahimmat kommentit tulevat miehiltä"

Amerikkalaisen avioparin pituusero aiheuttaa ihmettelyä ulkopuolisissa, mutta asia ei ole Jesikalle ja Hunterille itselleen ongelma. Pariskunta pyrkii hälventämään pituuseroon liittyvää stigmaa kertomalla parisuhteestaan TikTokissa.

Tyypillisesti heteropariskuntien pituusero menee niin päin, että mies on pidempi. Jos tilanne on toisin päin, se pistää jostain syystä silmään, vaikka eihän pituuden pitäisi määrittää missään määrin ihmisten yhteensopivuutta.

Yhdysvaltojen Arizonassa asuvat Jesika ja Hunter joutuvat kuitenkin jatkuvasti kuulemaan hämmentäviä ja stereotyyppisiä kommentteja pituuserostaan, kirjoittaa Metro-julkaisu.

Jesika on nimittäin noin 170 senttiä pitkä ja Hunter noin 155 senttiä.

Hälventääkseen ihmisten ennakkoluuloja, Jesika ja Hunter kertovat avoimesti suhteestaan ja kuulemistaan kommenteista TikTok-tilillään.

Jesika on suhteen "iso lusikka"

Jesika ja Hunter tapasivat toisensa vuonna 2020 TikTokin kautta. Vaikka Jesika myöntää olleensa alkuun hieman järkyttynyt pariskunnan pituuserosta, rakastuivat he pian päätä pahkaa toisiinsa ja menivät naimisiin 22.2.2022.

Jesika on siis noin 15 senttiä pidempi kuin miehensä ja toteaa ylpeänä olevan useimmiten "iso lusikka" parin halaillessa sängyssä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Huolimatta siitä, että pari on selkeästi onnellisia toistensa kanssa, he joutuvat jatkuvasti kuulemaan vitsejä ja asiattomia kommentteja niin tosielämässä kuin sosiaalisessa mediassa.

– Ystäväni ja muut ihmiset ovat kysyneet minulta, miksi olen jonkun sellaisen kanssa, joka on minua niin paljon lyhyempi. Olemme saaneet kommentteja, joissa kysytään, onko hän poikani tai tarvitsenko "oikean miehen", Jesika kertoo.

170 senttinen Jesika toteaa olevansa hädin tuskin pidempi kuin keskiverto nainen.

– Pahimmat kommentit tulevat miehiltä, joiden mielestä he olisivat parempia partnereita minulle. He kertovat, että he voisivat tyydyttää minut paremmin tai olla se, mitä tarvitsen. Se ei ole heidän parisuhteensa eikä se kuulu heille. Me olemme onnellisia ja se on se, mikä merkitsee, Jesika toteaa.

Ulkopuoliset epäilevät pariskunnan seksielämän toimivuutta

Hunterin mielestä pituudesta puhuttaessa pitäisi päteä samat säännöt kuin painosta keskusteltaessa. Pituuden suhteen ei vain olla yleensä ihan yhtä huomaavaisia.

– Kaikki ihmiset kenen kanssa olen aikaisemmin seurustellut, ovat olleet paljon pidempiä kuin minä, joten se ei ole ikinä häirinnyt minua. Olen aina ollut enemmänkin huolissani siitä, miten toinen ihminen kokee asian, Hunter toteaa.

Ihmiset naljailevat usein juuri parin seksielämästä, vaikka Jessikan mukaan pituus ei liity mitenkään siihen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Emmekö ole kaikki samanlaisia maatessamme? Jotkut asennot ovat itseasiassa helpompia, koska Hunter on lyhyempi. Rehellisesti sanottuna, meillä on parasta seksiä, mitä olen ikinä kokenut, Jessika toteaa.

Jessikan mukaan ihmiset olettavat usein, että Hunterin koko persoonallisuus perustuisi miehen pituuteen. TikTok-tilillään pari yrittääkin murtaa stigmoja liittyen parisuhteeseen, jossa nainen on huomattavasti pidempi.

– Tajusimme sattumalta TikTokissa, että ihmiset rakastavat nähdä muita pariskuntia, joilla on meidän tyylisemme pituusero. Niin moni mies ja nainen sanoi, että he ovat samassa tilanteessa ja olivat iloisia nähdessään julkaisumme, Jesika kertoo.

Lähde: Metro

Katso myös: Kännykkää kosketellaan, puolisoa ei – näin korona on vaikuttanut parisuhteisiin

Kännykkää kosketellaan, puolisoa ei – näin korona on vaikuttanut parisuhteisiin 4:16
Kännykkää kosketellaan, puolisoa ei. Puhelinhaastattelussa Väestöliiton johtava asiantuntija Heli Vaaranen, joka kertoo, mitä kannattaisi tehdä tilanteessa, jossa kännykkä on tullut seksin tielle.

Lue myös:

    Uusimmat