Game of Thrones -sarjasta tuttu Ian Gelder on kuollut – aviomieheltä riipivä ulostulo: "En tiedä, mitä teen ilman häntä"

Näyttelijä Ian Gelder on kuollut viisi kuukautta sen jälkeen, kun oli sairastunut sappitiesyöpään.

Kevan Lannisteria menestyssarja Game of Thronesissa esittänyt brittinäyttelijä Ian Gelder on kuollut 74-vuotiaana. Gelderin poismenosta uutisoi muun muassa BBC.

Gelderin aviomies, näyttelijä Ben Daniels kertoo Instagramissa, että Gelder menehtyi maanantaina. Aviomiehen mukaan tällä oli diagnosoitu sappitiesyöpä viittä kuukautta aiemmin.

– Julkaisen tämän postauksen valtavalla, valtavalla surulla ja miljooniksi palasiksi särkyneellä raskaalla sydämellä ilmoittaakseni rakkaan aviomieheni ja elämänkumppanini Ian Gelderin menehtymisestä. Ianilla diagnosoitiin sappitiesyöpä joulukuussa ja eilen hän nukkui pois kello 13.07, Daniels kirjoittaa tiistaina 7. toukokuuta jakamassaan julkaisussa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Daniels kertoo julkaisussaan lopettaneensa kaiken työnteon voidakseen toimia puolisonsa hoitajana. Daniels ja edesmennyt Gelder eivät kuitenkaan Danielsin somejulkaisun perusteella osanneet odottaa, että sairaus etenisi niin nopeasti.

– Hän oli ehdoton kallioni, ja olimme kumppaneita yli 30 vuotta. Jos emme olleet yhdessä, puhuimme toisillemme päivittäin. Hän oli ystävällisin, anteliain ja rakastavin ihminen. Hän oli upea, upea näyttelijä, ja hänen sydämensä ja valonsa koskettivat kaikkia hänen kanssaan työskennelleitä. En rehellisesti sanottuna tiedä, mitä teen ilman häntä vierelläni, Daniels kirjoittaa.

Daniels jatkaa tekstiään kertoen, että hänen rakkaansa selviytyi rohkeasti sairaudestaan, jota Daniels kuvailee kauhistuttavaksi. Hän kirjoittaa edesmenneen puolisonsa olleen merkittävä ihminen, jota tullaan kaipaamaan.

Tämä kuva on otettu joulun aikaan sen jälkeen, kun sain hänet pois sairaalasta ja vaikka hän oli käynyt siellä läpi kamalimmat kolme viikkoa, hänen ilonsa ja rakkautensa voi silti nähdä paistavan läpi. Lepää rauhassa rakas Chianni, Daniels päättää tekstinsä.

Lue myös:

    Uusimmat