Ed Sheeran yllätti pikkuseuran pelaajat kesken nousujuhlien

Musiikkimaailman supertähti Ed Sheeran jännitti F1-viikonlopun aikana suosikkiseuransa nousua jalkapallon Englannin Valioliigaan.

F1-viikonloppu Miamissa on tuonut paikalle jälleen kasan viihdemaailman supertähtiä. Myös brittilaulaja Ed Sheeran on paikalla Miamissa seuraamaassa Valtteri Bottaksen ja muiden F1-kuljettajien kamppailua radalla.

F1-kilvanajon keskellä Sheeran on ehtinyt kuitenkin seurata myös jalkapalloa. Kun Ipswich varmisti nousunsa Valioliigaan lauantaina 2–0-voitolla Huddersfieldistä, oli Sheeran tiukasti television ääressä seuraamassa tapahtumia. Sheeran oli tiiviisti yhteydessä seuraan jo ennen peliä ja soitti videopuhelun joukkueelle nousun varmistumisen jälkeen.

– Mikä matka, Sheeran äimisteli joukkueen kautta.

– Olen takaisin (Englannissa) keskiviikkona. Haluatteko lähteä ulos juhlimaan, Sheeran kysyi pelaajilta hymyssä suin.

Ipswich on erittäin perinteikäs seura, ja se on voittanut Englannin liigan mestaruuden kaudella 1961-62. Seuraa voi kuitenkin pitää melko pienenä Valioliigan jättiseuroihin verrattuna, sillä sen kotistadionin kapasiteetti on alle 30 000 katsojaa.

– Kun olen asunut Ipswichin lähellä, olen nähnyt seuran käyvän läpi vaikeita aikoja. Nousu Valioliigaan tuo seuraan innostusta mutta myös todellista innostusta ja iloa kaupunkiin, mikä tuo nostetta. Se on taas todella tärkeää, Sheeran sanoo ESPN:n mukaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Ipswich sijoittui Englannin Mestaruussarjassa toiseksi Leicesterin taakse. Molemmat joukkueet nousevat Valioliigaan ensi kaudeksi.

Suomalaispelaajista muun muassa Shefki Kuqi muistetaan 2000-luvun alun pirteistä esiintymisistään Ipswichin paidassa Englannin Mestaruussarjassa. Kuqi paukutti kausilla 2003-2005 yhteensä 30 maalia 79 Mestaruussarjan ottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat