Dallas pusersi jatkoon täpärästi NHL:ssä – voiton ratkaissut tähtipelaaja: "Suuri helpotus"

Dallas nappasi NHL:n pudotuspelien viimeisen puolivälieräpaikan kaatamalla Vegasin seiskapelissä 2–1.

Radek Faksa ja Wyatt Johnston nousivat maaleillaan Dallas Starsin sankareiksi. Voittomaalin laukoneen Faksan ilme oli täynnä iloa maalin jälkeen.

– Siinä purkautui suuri helpotus. Se oli urani isoin maali. Lupasin pojalleni, että teen maalin tänään, ja olen iloinen että tein niin. Pääsen näyttämään hänelle videon maalista aamulla. Olen niin onnellinen, tshekkihyökkääjä tunnelmoi ottelun jälkeisessä haastattelussa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Myös maalivahti Jake Oettinger pelasi vahvan ottelun päästäen vain yhden Vegasin 22 laukauksesta selkänsä taakse.

Suomalaista puolustaja Miro Heiskanen kellotti jälleen isoimmat minuutit jäällä, kun hänelle kertyi jääaikaa yli 26 minuuttia. Heiskanen ei päässyt pisteiden makuun, mutta hänen plusmiinussarakkeensa näytti komeasti +2 ottelun jälkeen.

Myöskään muut suomalaiset Roope Hintz ja Esa Lindell eivät päässeet pisteille.

Dallas oli pudotuspelisarjassa tappiolla jo 0–2, mutta onnistui kääntämään lopulta taiston edukseen. Dallas kohtaa puolivälierissä Mikko Rantasen ja Artturi Lehkosen edustaman Colorado Avalanchen.