Anne Hathaway joutui suutelemaan kymmentä miestä koekuvauksissa: "Sitä pidettiin normaalina"

Anne Hathaway muisteli uransa alkuaikoja tuoreessa haastattelussa. 

Näyttelijä ja Oscar-voittaja Anne Hathaway päätyi muistelemaan V Magazinen haastattelussa uransa alkuaikoja. Hathawayn mukaan koekuvaukset rooleja varten olivat tuolloin erilaisia kuin nykyään. 

– 2000-luvulla – ja tämä tapahtui minulle – pidettiin normaalina pyytää näyttelijöitä testaamaan kemiaa muhinoimalla, mikä on oikeasti huonoin keino tehdä se, hän kertaa. 

Hathawaylle oli ilmoitettu, että koekuvauksiin tulisi 10 miestä, joiden kanssa hänen pitäisi testata kemiaa. Näyttelijältä oli kysytty, onko hän innoissaan päästessään muhinoimaan kaikkien kanssa. 

– Ajattelin, että onko minussa joku vikana, jossa en ollut innoissani. Se kuulosti minusta iljettävältä, nainen muistelee. 

Hathaway on aikaisemmin paljastanut joutuneensa asiattomien kysymysten kohteeksi ollessaan vasta 16-vuotias.

Hathawayn mukaan toimittaja oli kysynyt teini-ikäiseltä näyttelijältä, oliko hän "hyvä vai paha tyttö". Tapaus tuli esille, kun Hathaway oli mainostamassa Eileen-elokuvaansa vuonna 2023.

– Muistin juuri yhden ensimmäisistä kysymyksistä, joita minulta kysyttiin kun aloin näyttelemään. Lehdistö kysyi, olenko hyvä vai paha tyttö, Hathaway sanoi Varietyn mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat